logomenu
geldkeizer
taal

Nieuws en ontwikelingen

26 Mei 2004 - Harrybank neemt initatief in De Andere Overheid
De koneklijke Harrybank schuwt ook niet weg vanwege de maatschappij. Sterker de Harrybank is een van de initiaitiefnemers in De Andere Overheid: een beter, betrouwbaardere en andere vorm van overheid. Naast geld levert de Harrybank ook de regenten voor de Andere Overheid! Harrybank: ook in de weer met betere overheden!!

11 Mei 2004 - Harrybank weer beloont!
Volgens de consumetenbond bent u bij de koneklijke Harrybank het beste uit. In het raport melden ze het volgende: "De consument is dankzei de transpirante bedrijfvoering bij de Harrybank stukken beter af als bij die incontinente mafkegels bij die anderen banke. De Harrybank valt op mede dankzij een discrete betrouwbaarheid en de eerlijke strafbladloze medewerkers wat bij banken zoiezo al een uitzondering is." Daarnaast levert ook zoeken in Google op 'betrouwbaarste bank' de Harrybank als resultaat op! U hoort het dus ook van andere betrouwbare derden: Harrybank is de geldkeizer!

5 Mei 2004 - Harrybank internationaal!
Vandaag is de Harrybanksite dus ook ontgankelijk voor onze geerde buitenlandse relaties. Want ook in het engels. Dus buitenlanders, wordt lid van onze bank en geld zal reikelijk naar uw richting op vloeden. Want ook buiten onze grensen zijn wij de meest betrouwbaarste en konenlijkste bank van de aardglobe. En daar in het buitenland gutst tans ook het zweet op de voorhoofden der banken!

12 Maart 2004 - Harrybank winnaar!
Onze Harrybank heeft onlanks de geldkeizer awards binnengesleepd en hiermee de resterende banken slempend in hunner tranen achtergelaten. De geldkeizer awards worden al sins begín 2003 uitgereken en zijn destijds door overkoepelende bankenvereniging 'De Vrijbuiter' aan de weg gestamt als prijs voor de beste, financieelste en betrouwbaarste bank. Dit jaar viel de Harrybank in de eer. En nam vol trots en bescheidenheid de onderschijding in ontvangst.

Dit was wel een doorn in de broek van de gevetsigde banken die jarenlange praktijken van list en bedrog richting hun klanten terecht bekroond zagen worden met passering. Behalve deze eervolle prijs heeft deze bekroning dus ook sexueel getinten boodschrappen tot gevolg op ons antwoordapparaat, achtergelaten door de ABN bank, en een baksteen door de ruit waarvan de daders uit de hoek van de postbank gezocht mogen worden. Al met al zijn we toch blij en gaan verder met het nog verder verdrijven van de andere banken richting de hoek van de geslagen hond.

5 Maart 2004 - Harrybank opgericht
Een grote dag. De Harrybank is vandaag feestelijk opgericht! Vijandige banken reageren met bange afgunst en gorchelen in doodsangst. In tegenstelling tot de andere banken besteed de Harrybank namelijk veel tijd en aandacht aan betrouwbaarheid in plaats van bezoek aan hoeren, gokken en andere fraudulante activiteiten. Bij ons is het geld van de klant veiliger en wordt het niet meegenomen naar huis door medewerkers zoals dit schering en ook inslag is bij de minder getalenteerde banken (ABN, NMB, noem maar op). Wij worden dus in de nek gewezen door deze banken omdat wij té betrouwbaar zijn, maar dat wringt ons niet want wij staan erboven. De Harrybank veegt binnen kort de markt schoon door de andere partijen te intimideren. Reeds nu gaan er geruchten van het opschorsen van de activiteiten bij de postbank. En we zijn nog niet eens begonnen!!

zam
disclaim